Kvällen är din

| Postat i: Foto.
0
HEJHEJ! Nu ska jag se Kvällen Är Din, idag är det någon som träffar One Direction typ. ÅÅÅÅH, avundsjuk så in i helvete.
Har precis ätit god mat, men vi hörs! PUSS

Yeay

| Postat i: Vardag.
1

Update: Har precis kommit hem från IKEA med Mamma och Pappa. Köpte hem ett skåp som jag ska snickra ihop med pappa nu. Lägger upp en bild på resultatet sen!
Annars skulle jag åka o bada med Tin-Tin idag men det blev försent. Så det får bli en annan dag :/

Blev så jäkla sur imorse, det var ju liksom påväg att bli vår o snön var borta men imorse när jag vaknade verkligen össnöade det. 1-2 dm ute. BLÄ PÅ SVERIGES VÄDER!

Vi hörs sen!

 


IKEA

| Postat i: Vardag.
0

Hejhej! Kollar på Farsan på 1an just nu. Har poppat popcorn o så :)

Efter middan åkte jag och pappa till Ikea, men så klart hade skåpet vi skulle köpa tagit slut. Men vi ska åka och köpa det på söndag istället. Men jag köpte iallafall en låda till mitt smink, så helt onödigt var det inte.

Idag har jag varit med Tin-Tin, vi har inte gjort något speciellt, men imorgon kanske vi ska åka och bada :D har inte gjort det på as länge!

Men vi hörs senare!

 


tomt

| Postat i: Foto.
0
Hejhej! Kollar på Big Brother just nu med Tin-Tin. När det är slut ska hon hem. :(

Idag har jag annars varit med Tin-Tin. Vi var ute och hoppade lite "agility" med Ozzy, sen drog jag hem vid typ 5, och då kom några till oss som skulle köpa mitt skåp. Så därför står min tv på golvet just nu... Men imorgon ska jag få ett nytt, lägre skåp.
Annars ska jag annars på bio imorgon kväll. Ska se Titanic i 3D, med Kim, Sinem och Elli. Sinem fyller år snart så vi ska fira henne, och äta i Vby innan o så :) Ska bli kul, dock kommer jag få jätte ont i ögonen av att se i 3D i över 3 timmar!

Nu ska jag se klart Big Brother så vi hörs! Puss.

Tv mys

| Postat i: Vardag.
0

Är sjukt trött så det här blir ett snabbt inlägg.
Har varit hos Tin-Tin med Melina hela kvällen, sen kom pappa och hämtade mig. Tidigare idag var jag ju i solna sen var jag hos Tin-Tin som sagt.

Imorgon har jag inte några planer, vi hörs. God natt!


Dirty Dancing

| Postat i: Vardag.
0

Sitter i soffan hos farmor och farfar och kollar på Dirty Dancing. Jag och min syrra åkte hit till Solna vid typ halv 12, köpte Mc donalds påvägen och så.

När filmen är slut ska jag till Tin-Tin och jag kaaaaaanske sover där inatt.
Vi hörs senare för nu ska jag se klar filmen!


förlorar en förlorar allt

| Postat i: One Direction.
1
Hej! Ska snart gå och borsta tänderna och sånt. Kom hem från Norrtälje vid typ halv 10 (?). Åt typ 3 mackor, eftersom det var äcklig mat där. Höll på att somna påväg hem, för jag tycker det är jättemysigt att åka bil/buss på kvällen när det är mörkt och så. Någon som tycker samma?

Imorgon ska jag träffa Hanna en sanbbis, och på kvällen ska jag kanske träna med Tin-Tin. Aja, vi hörs! Puss.

Randigt

| Postat i: Vardag.
0

Hejhej! Har precis fixat mig och snart ska vi till Mormor i Norrtälje där vi äter påskmiddag. Ska bli ganska roligt.

Jag och tinnis vaknade typ 10. Och efter det har vi rensat i mitt rum. Har tömt min "bokhylla/skåp" för det ska vi sälja och köpa ett nytt ist.
Men nu måste jag kila, vi hörs!

 


Ingen rubrik

| Postat i: Vardag.
0

Hejhej! Ligger i sängen med Tin-Tin. Hon sover här idag. Vi kollar runt lite på iPaden och sånt, är inte ett skit trött.
Ikväll var vi först hemma hos henne och åt popcorn o så sen tog vi bussen hit vid typ 10.

Imorgon ska jag till mormor i norrtälje där mammas sida är. Vi ska äta påskmiddag och få ägg och sånt. Men vi hörs imorgon! God natt :)


PÅSKPRESENTER

| Postat i: Vardag.
0
Glad Påsk! Har haft en fett bra dag hittills. Jag och Hanna vaknade vid typ 11. Sen drog vi till Vällingby och träffade Alex där en stund. Länge sen! Men sen gick vi runt där lite, åt och sånt. Sen hämtade pappa mig och vi åkte till Stadium i Barkarby och köpte inomhus skor. Sen åkte vi till farmor och farfar där jag fick påskägg. Och nu är jag hemma!
Det här har jag fått hittills:


Inomhus skor.
Godis.
1020 kr.
One Direction bok + skiva.
Svart linne.
Chokladhare.
Trosor.


Nu ska jag snart
äta middag, sen ska jag äta. Och ikväll sover hon hos mig :) Vi hörs senare! Puss

God natt!

| Postat i: Vardag.
0

 


Sanning eller Konsekvens

| Postat i: Vardag.
0

Tja! Är hemma hos Hanna. Och hon har ju gäster. Jag, Hanna och hennes 2 killkusiner har kört Sanning eller Konka. Skit kul! Haha fan vad jag garvade.

Vi åt också daimglass med maränger. Snart ska jag och Hanna gå hem till mig och sen sover vi hos mig.

Vi hörs!

 


Outfit för ikväll

| Postat i: Vardag.
0


Träd

| Postat i: Foto.
1

Tv

| Postat i: Vardag.
1

God morgon! Sitter och tittar på något program och äter frukost.
Har precis duschat, och när jag kom ut så märkte pappa att vi har "vattenlekage", så ni måste vi riva golvet o taket på badrummet under för att det troligen är fullt av vatten. Åherre, och det är tydligen skit dyrt så vi kanske inte har råd att åka till USA. Asså jag får damp. Men hoppas det löser sig!

Igår var jag hos Hanna och vi kollade på Sommaren med Göran. Ska träffa henne idag med, men vi får se hur länge osv.

Nu ska jag börja fixa mig så vi hörs senare!

 


Promenad

| Postat i: Vardag.
2

Är i skolan och vi är just nu ute på en promenad med hela klassen. As nice, vi gick upp tippen, och så. Sen har jag bara engelska sen slutar vi 3. Jag och Kim Ska åka snabbt till Vällingby och köpa något och sen drar jag till Tin-Tin. Ikväll ska jag förmodligen vara med Hanna ikväll och så. SÅ SJUKT SKÖNT MED LOOOOV!

Men vi hörs!


Tidig i skolan..

| Postat i: Vardag.
0

Hej! Är i skolan, var typ här först känns det som, för klockan var typ 20 i och vi börjar 8. Men ja, har suttit här forever alone, ätit lite godis, pluggat lite osv.
Men snart kommer de andra också tror jag!

Vi har vanlig lång dag idag, dåligt eftersom typ alla andra skolor har ledigt/halvdag. Vi ska klaga! Men iallafall, måste sluta nu. Vi hörs! Puss.


-

| Postat i: Vardag.
2
Hejhej! Josefin heter jag dårå, och kommer blogga här så ofta jag kan. MEN SKOLAN GÅR ALLTID FÖRST!

Jag är 13 år, bor i Stockholm och älskar att fota. Men det här kommer nog mest vara en vardagsblogg. Kommentera hemskt gärna men var snäll. Jag bits inte, så skriv gärna ditt namn också.
På fritiden dansar jag, är med mina kompisar och annat en tonåring brukar göra. Ha det bra och hoppas ni kommer läsa min blogg!
MIN FÖRRA BLOGG